In cazul comenzilor care contin produse cu greutate, gen sare marina, nisip acvariu, acvarii sau lampi de iluminat, aceste tarife nu sunt valabile iar in aceasta situatie Aqua-Life.ro va lua legatura cu clientul si se va stabili conditiile de transport cele mai fiabile pentru client.
Costurile de transport prin acesti curieri sunt valabile pentru orice locatie din Romania, indiferent de greutatea coletului.
Va recomandam sa verificati starea ambalajului iar pentru cele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa refuzati coletul (coletele).

Procesarea comenzilor si livrarea coletelor
Comenzile online se proceseaza in maxim 24 de ore lucratoare de la trimitere iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni.

Modificare sau anulare comanda
Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la numarul : 0745.31.65.35


Modalitati de livrare:
Pentru comenzile online exista 2 variante pentru a intra in posesia produselor:

  • ridicare din magazinul Aqua-Life -Baia Mare
  • livrare prin serviciul de curierat rapid Fan Courier sau Urgent Cargus. Daca expeditia se face in afara centrelor de curierat, se va percepe o taxa pe kilometru in plus fata de pretul afisat.Aceasta taxa va fi comunicata ulterior. Pretul unui transport este de 20.00 Lei la care se adauga 1 Leu pe kilogram, incepand cu kilogramul 4

Garantie produse

Produsele comercializate pe site-ul www.aqua-life.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.