1. Plata ramburs (numerar)

Dupa selectarea produselor dorite si introducerea datelor cerute selectati “Plata ramburs”. Plata se va efectua in numerar, catre curier la momentul livrarii comenzii.

2. Plata online cu cardul (Visa / Maestro / Mastercard)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Daca alegeti sa efectuati plata online cu cardul (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) veti fi redirectionat intr-o pagina securizata a procesatorului de plati online.

Detaliile cardului nu vor ajunge la Aqua-life si niciun angajat Aqua-life nu va intra in posesia datelor de card. Tranzactia se desfasoara pe serverele procesatorului de plati online.

Dupa inregistrarea cu succes a comenzii suma platita va fi blocata in contul dumneavoastra urmand a fi incasata de catre Aqua-life doar dupa confirmarea comenzii.

Date ce vor fi introduse pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
• Numarul cardului (16 cifre)
• Data expirarii (luna si anul)
• Codul CVC sau CVV (3 cifre)
• Numele de pe card

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Aqua-Life srl.