Producător: Aqua Illumination
Cod produs: Aqua Illumination Al Prime Freshwater 55W - Alb
Disponibilitate: Livrabil in 7 zile

Adauga in wishlist
1.209,99 Lei

Cantitate

PUTEREA HD: Cu noua lampa de la Aqua Illumination nu mai esti limitat la folosirea unui cantitati fixe de lumina pe un anumit, lampa va ajusta dinamic puterea pentru fiecare culoare, imprumutand putere de la culorile care nu se folosesc. Asfel, vei beneficia de cel mai viu spectru pe care l-ai avut vreodata in acvariu.

SPECTRUL HD: Aceasta lampa va fi, asadar, capabila sa produca un numar nelimitat de combinatii de spectru, pentru a se potrivi exact necesitatilor acvariului tau.


CONTROL SIMPLU, INCLUS:
Controlul standard prin WIFI este inclus. Pentru aceasta se va folosi aplicatia myAI si orice dispozitiv cu Android sau IOS pentru a seta cu usurinta un program sau pentru a folosi unul dintre programele presetate Al Prime HD. In caz ca nu detii un smartphone, vei putea folosi orice PC sau MAC.

Montarea pe acvariu va fi simpla, cu ajutorul suportului Prime Tank Mount*. Articultatiile inovative cu bila vor permite ajustarea cu usurinta a lampii, pentru a obtine lumina optima pentru plante. Fiind fabricata din aluminiu de calitate, va arata foarte bine pe orice setup. Exista doua variante de culori, negru sau argintiu.


Kitul de agatare Prime Hanging Kit* este o modalitate eleganta de a suspenda lampa Al Prime HD deasupra oricarui acvariu. Si in acest caz, bila ajustabila va face simpla modificarea inclinatiei lampii. 

Bratul flexibil Flex Arm*, imbracat in silicon este o solutie atractiva si solida de montare a lampii pe marginea acvariului cu sau fara cadru. Aceasta este si cea mai flexibila varianta de fixare. Clipsurile de management a firelor nu sunt incluse. Exista doua variante, de 30 sau 45cm (12 sau 18 inci).


PUTERE: Avand o suprafata acoperita de 60x60cm, lampa Al Prime HD are un PAR maxim de 100µMol la o adancime de 60cm, ceea ce este mai mult decat suficient pentru cele mai pretentioase vietati. 

OPTICA: In aditie, lampa are montate standard lentile de 80 grade, ceea ce confera un echilibru intre putere si imprestiere a luminii. Optica lentilelor Al Prime HD este proiectata special, conferind o eficienta optica de peste 90% si includ o suprafata de iesire difuza pentru a asigura un ameste optim al culorilor.

LED-URI: Lampa Al Prime HD utilizeaza cea mai noua tehnologie LED, de la cei mai titrati producatori, aranjate pentru a oferi cea mai buna performanta: 

3 - Cree XP-G2 Cool White (> 70 CRI)
4 - Cree XP-G2 Warm White
1 - Cree XP-E2 Blue
1 - Cree Photo Red
1 - Cree XP-E2 Green

* Lampa nu include kitul de montareSpune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie